Nyårsafton

Gott nytt år! Ja, snart iallafall.
Nu är klockan halv fem, och jag hör redan raketerna utanför. Varför kan de inte vänta tills tolvslaget? För att göra det ännu mer magiskt. Men jag måste säga att det bästa med nyår är egentligen krutlukten. Utan den blir det ingen nyårskänsla. Tyvärr har jag inga egna raketer, men jag får väl klara mig med andras.

Firandet iår blir först med hemma med familjen, oxfilé med potatisgratäng (äkta klassiker), men sen ska jag, Sara, Ante och Mia ut och kolla på raketerna och känna lite krutlukt. Den blir garanterat dethär årets höjdpunkt.

Jag har också funderat lite på nyårslöfte. Lägga klart pusslet har jag ju funderat på, jag har faktiskt lagt klart ramen nu (stoltast på jorden). Annars vet jag inte... Sluta va så jävla feg och blyg har jag också funderat på. Kan man ta två? Men nej, Att klara pusslet låter rimligt, jag är ju redan på god väg. Så allihopa, här är mitt nyårslöfte: År 2007 ska jag lägga klart mitt (omöjliga) pussel.

Gott nytt år!

damp lunar

Hejsan!

Kontakta oss på tel. 0340-64 11 00 så skall vi hjälpa dig.

Mvh
LunarStorm Säkerhet


Dethär är svaret jag fick när jag skrev till lunar och sa att nån hade tagit bort min lunar. Har jag inte redan sagt tillräckligt tycker dom? Jag blir så jävla trött på det. Det enda jag vill är att få tillbaka min lunar, ska det va så jävla svårt?! Nu blir jag arg!
Så nu hade jag tänkt skaffa ny lunar. Fast jag vette faan va jag ska heta, mitt gamla är ju ledigt med det va inge bra. Har nån förslag så SKRIV!


Lunar :@

Jag är en ledsen människa idag. Min lunar är borta! Jojo jag vet att jag låter som en fjortis nu, men jag får nog snart panik! Jag har försökt logga in hela dagen, men det gick inte, fast jag visste att jag hade skrivit rätt lösen. Tillslut gick jag in på den som Ante och jag har tillsammans och när jag sökte på mig stog det: "Personen har troligen avslutat sitt medlemskap på lunarstorm" Men det har jag ju inte. Sen tänkte jag att jag kunde anmäla det. Men det gick inte, så jag anmälde det som trakasserier, det är det ju inte, men jag visste inte vad jag skulle göra. Hoppas jag får svar, och få tillbaka min lunar, annars blir jag aldrig glad igen...

Gävle

Idag har jag vart i Gävle, jag skulle shoppa upp presentkorten som jag fick i julklapp. Så därför började jag med JC.
Jag ville ha typ allt, så därför fick jag panik när jag inte kunde bestämma mig. Men tillslut vart det ett par rutiga brallor och en lång tjocktröja med döskallar : )
Sen vart det också en randig t-shirt på H&M och ett par skitgulliga blommiga ballerinaskor på Indiska.
Jag träffade Sara, Mia och Julia utanför GinaTricot också, fast därine klarade man inte av att vara för det var så jävla lång kö.
Nu sitter jag här och har trökigt och vet inte vad jag ska göra och lyssnar på musik. 

pusshejs<3

Pusslet

k

Ante


144288-3 Världens finaste bild, ritad av världens bästa Ante : )

Choklad

Jaha... Nu sitter jag här och äter chokladask (en av de bästa sakerna med julen). Mamma säger att jag kommer få skit mycket finnar, men det skiter jag i (skit är nog mitt fawo ord).
Ni måste bara läsa Antes noveller (detgulahuset.blogg.se) dom är så bra och om man gör som jag och lyssnar på Cancer samtidigt, så kommer man nog (precis som jag) börja grina. Alla bara dog...
Tur att det är lång tid kvar tills jag ska dö, för jag ska nämligen slå världsrekord; 179 år tänker jag bli!
Nu funkar utropstecken igen också, jag fick ta mitt gamla tangentbord, det nya var fuktskadat...
Menmen nu ska jag ra och försöka hitta på nått kul : )

pusshejs

Juldagen

Nu är julen över. Även om det än så länge bara är juldagen så känns det så. Jag har fått alla julklappar och julmaten är uppäten, iallafall nästan. Nu är det ett helt år kvar till nästa jul.
Menmen man har ju Nyår att se fram emot också. Fast jag vet inte vad jag ska göra då.

Jag håller på att försöka lägga detdär 1000- bitars pusslet jag fck av farmor & farfar igår, har efter att hållt på i 10 minuter insett, att jag aldrig kommer klara det. Hade nog inte hjärnan med mig när jag kom på idén att önska mig ett i julklapp. Fast det är klart, jag höll fatiskt på me ett Mumin pussel då, och det klarade jag : ) (mkt stolt). Man behöver nog inte många hjärnceller för det...

Senare idag ska vi hem till Morbror i Ockelbo och käka mat. Jag är så trött på mat så jag tror jag spyr snart.
Men näe, jag kanske ska ta och vakna ordentigt nu, man kan ju inte gå i pyamas hela dan, speciellt inte i Ockelbo...

Pusshejs<3

Julafton

Julafton : D   Det blev ganska lyckat... Jag har fått två filmer, en dator (utropstecken funkar inte ;( ), två tröjor, två chokladaskar, vantar, almenacka, 1000 bitars pussel, bok, presentkort, också nå konsiga vantar, typ. 
Imorrn ska vi dra till Ockelbo och äta, faan va folk äter på julen förresten. Först äta, sen fika, sen äta igen, sen chokladask.blablabla. Att man orkar? Själv har jag inte ens ätit oversta lagret i min paradis ask ;D
I mellandagarna ska jag till Valbo, 1000 kr på JC och 500 i resten av Valbo har jag liksom nu. Undrar vad jag ska köpa...
Men iallafall God Jul, puss och kram, och ehm utropstecken.

Julavslutning

Nu har jag jullov! På avslutningen skulle vi sjunga "Santa claus is coming to town", men alla vart sjuka så det blev bara jag och Amanda. Tiina sjöng med oss så det gick bra ändå.
Efter avslutningen fick vi skinkmacka och julmust i klassrummet, och Frida fick "stoppa sänkningar paketet" Det var ett paket som den som hade stoppat flest sänkningar och varit en bra kompis skulle få. Men vi hade inte hunnit rösta så vi lottade.

God Jul!

Pysseldag och snökanoner

Snart är det äntligen jullov. Skolan har vart så sjukt jobbig de senaste veckorna.
Men idag va det inte så jobbigt, Vi hade pyssel dag ; ) Diddis, Lollos, Mattes och min kola ville aldrig stelna!! Men vi åt den ändå och vi fick svinont i magen...   Det var julbord till mat, prinskorvarna va äckliga.

Imorrn ska jag, Hanna och Emma träna med Stensätra, första gången, jag kommer skämma ut mig!
Jag saknar SIF så jag dör, varför ska dom lägga ner just vårat lag?
Aja, får väl leva med det då : / 

På söndag är det julafton, jag har önskat mig en snökanon. Om jag får en sån kommer jag bli världens lyckligaste människa :D

PussOchKramSkumbanan

Kemiprov och Julklappar

Idag hade vi kemiprov, ja fatta nada av sista uppgiften, så ja bara skrev nått. Det vart nog lite fel.
Imorrn har jag engelska prov + svenska redovisning, jag pallar inte!!! O___o
Jag vet knappt vad jag ska kunna för nått.  Är det inte jullov snart???
För att renska tankarna från skolan har jag börjat läsa om hp 3. Den är bra även om jag har läst den 700 gånger.

Jag har upptäckt hue sjuukt kul det är att läsa andras bloggar. Men den enda bloggen jag kan säga att jag följer är nog... den heter nått, whatever. Det är en hel bok och den är döbra! om jag bara kunde komma på vad den hette...

På Torsdag är det julklappsspan med Sara och Julia, men jag har faktist redan några klara: (hoppas dom inte läser min blogg nu då :S)
Brorsan:  SAIK mössa + SAIK sjal, även om han är ganska dum, så är han värd det.
Mamma: Sånadär som man har värmeljus i, kan inte komma på nått annat att ge henne. Dom är svarta och röda, skit fina.
Pappa: Den där pallen som ser ut som en krokodil som jag gjorde i slöjden. Nån måste ju få den, jag behöver den inte.
Dessutom funderar jag på att ge farmor dom där porslinstomtarna och julduken som jag vann på julmarnaden, mamma tyckte det var fint.

Tomten och livräddning

Julmarkanden igår var riktigt rolig. Våran klass skulle ha paket lotteri, alla paket tog slut efter en kvart.
Jag vann två porslinstomtar och en broderad duk (sällan jag vinner såna saker!!!!)
Efter det gick vi in och satt oss, och åt äckligt godis. Då såg vi att tomten (Olle) gick förbi och vi ville ha gott godis så då gick vi ut och tog av han. Sen ville Mia och Sara ha mer, så dom jaga han runt hela skolgården, hahah ;D
Idag i skolan hade vi vattenpolo och livräddning på idrotten. När Hanna skulle rädda mig tryckte hon ner mig under vattnet så jag inte kunde andas, fast det var meningen att hon skulle göra fria luftvägar xD
Nu ska jag snart dra och spela, PALLA!

Ha de bra, Kexchoklad ; )


Ante och pyramider

Idag har jag vart i skolan. På son gjorde jag en pyramid i lera, sen målade jag den vit. Jag försökte dunka in i allas hjärnor att pyramiderna faktist var vita, men alla bara; nääe dom var ju bruna!
Bara Markus trodde mej.
På idrotten hade vi dans. Fan va vi sög på dendär ryska dansen, vi kom lite efter i stegen, men de va ju svårt ju.
Snart ska jag dra till Ante. Jag ska sova där i tre dar, som sällskap för henes pappa är i typ Schweiz och hennes mamma är i Polen.
Imorrn ska vi spela med fotbollsgymnasiet, muhuuuh, det vill inte jag. Jag är för dålig för det.

Sara och Nisse, hahah ;P

Skumtomtar och kondomer

Dagens outfit: Randiga brallor, två lila tröjor, en prickig och en med nått annat. Ante mobbade mej för min mönstermix.
Dagens citat: "Nej! Sluta! Jag får äckliga bilder i huvet!! Ante, när Hampus berättat vad han ville göra med Madde.
Dagens låt: -
Dagens sysselsättning: Skola (idrotten var kul idag. Dunken och grillade skumtomtar på gunnarudde), Ungdomsmottagningen var på skolan idag. Madde tog 17 kondomer xD, sen ska jag kanske på bandy.
Dagens köp: -
Dagens villha: Jul
Dagens kärlek: Skumtomtar.

Namninsamlingen

Så där ja, äntligen fredag igen! ;D Final i idol är det också, heja Markus!!!!
Idag har jag vart i skolan, vi har startat en namninsamling för att Tiina ska få jobba kvar nästa år också. Hon är ju bara vikarie åt Bosse.
7 AB älskar Tiina-Kaisa Lucia Koivuoja!!!! Hittills har vi nått på 50 namn, typ alla lärare vägrade skriva på, För annars tyckte dom att dom svek Linda, men starta en namninsamling åt henne också då! Det är ju inte vårat ansvar, vi har ju inte ens henne. Jag skulle iallafall skriva på den. Christer var den enda läraren som ville skriva på Tiinas lista.

Dagens outfit: Bruna brallor, Vit puma tröja, vita strumpor med hjärtan xD
Dagens citat: -
Dagens låt: Shoreline- Broder Daniel
Dagens sysselsättning: Skola, Idol
Dagens köp: -
Dagens villha: SNÖ!!
Dagens kärlek: Madde, för att hon fyller 13 år idag :D

RSS 2.0