popcorn

Idag har jag varit ledig. Jag har haft en såndär ledig dag när man sjunger Rasmus På Luffen. Det var lite mysigt faktiskt. Också har jag varit på sightsing (stava?) på Hammargymnasiet och sett bland annat toaletter och rosa skåp. Fint. Grattis Matilda.

Mona Lisa.

Jag har kanse stressigaste veckan i mitt liv framför mig. Eller stressigt kanske det inte blir, men jag kommer ha massor att göra. Kul kommer det bli! Måndag: fiollektion Tisdag: rep. Onsdag: konsert Torsdag: klippning. Fredag- Söndag RUM festival :) Jag har saker inplanerade precis varje dag. Jag kommer bli helt slut efter helgen. Jag har lärt mig göra åäö förresten.

From another continent

Jag skriver det har fran min fina nya iPod. Jag har inte fattat hur man gor aao an. Om ni fattar. Men vad gor det om 100 ar?

Crash and burn girl.

Sommaren kom, men den försvann igen. Jag har nog knappt sett ett enda ärligt leende på någon den här veckan. (Förutom på min bror när jag blev bakbunden tidigare idag) African evening var knappast någonting att hänga i julgranen heller. Fina uttryck jag använder... Imorgon är det konfirmation och då kommer iallafall jag le. Skitsamma hur man mår och skitsamma hur ärligt det är.



Fan också, det snöar.

Johanna goes modeblogg del 2

Idag hittade jag äntligen skolavslutningsklänning, eller ja, Antonia hittade den. Mamma ville kräkas på den. Men det fick hon inte.


image176
Det skulle ha vart den...



 


You never ever gave me nothing but love.

image175

I Lördags dampade vi lite hos Louise. Eller förlåt, jag mena Natacha.

ohlala.

http://www.tim.dick.se/pose/pose_klar.swf

RSS 2.0