Hemstudiedag xD

Idag har jag vart i skolan, som vanligt...
Inget speciellt har hänt, tror jag. Jo! jag blev klar med min en puntkperspektivs bild på bilden.
Äntligen! hoppas man får göra någonting kul nu.
Sen har jag vart och spelat lite, på fiolen spelar jag nått skitsvårt som hag fattar typ nada av, är lixom inte expert på noter... På altfiolen fick jag 73 000 nya låtar, som om jag inte redan hade nog? aja, får väl gå då.

Imorrn är det ingen skola, det är hemstudiedag. Vi ska göra massa uppgifter i de ämnena vi har den dagen. Den enda uppgift jag har fått är att jobba fram till diagnosen i matten och läxa 10.
Jag hade tänk öva lite till spanskaprovet också, men jag glömde böckerna på skolan, inte så smart, eftersom jag inte fattar så mycket av spanska, menmen. José verkar ju tror det ändå, allting ordnar sig.
Dessutom är det ju ganska långt kvar, så jag hinner, jag hinner.
Visstja musik hade vi också, Malin hade inte sagt något, men av en slump kollade jag på fc:n och där stog det:

Hejsan alla som har musik på hemstudiedagen den 30/1.

Du ska intervjua en av dina föräldrar om deras musiksmak, vad de lyssnar på och varför de lyssnar på just den musiken, vilken musikstil den musiken tillhör och om föräldern spelar instrument och i sådana fall vad. Du ska skriva ner anteckningar, ta med ett musikexempel och redovisa för varandra på torsdag.


Jag orkar faan inte det, men precis när jag satt och läste kom pappa, så nu vet han det, då blir man ju lixom tvungen. Jag skulle ta med något med Van Halen (stava) tur att pappa inte lyssnar på dansband iallafall... Men eftersom ingen annan läser på fc:n kommer jag bli den enda som vet det, och därför den enda som gör det, ganska knoddigt. Aja, träffar väl Ante imorrn, så jag får väl säga det till henne iallafall.
Men nu ska jag dra, puss<3

Frisyr

144288-16
Den här bilden hittade jag på www.frisyrer.se
Funderar på att klippa mig så (:
Jag tycker det är skit snyggt (:

FRISYRER!!

Jag har hittat den perfekta  hemsidan för mig! www.frisyrer.se
wii^^ jag är så glad (:

tänk, tänk, tänk

Idag har jag vart i Kungsberg : ) Fast jag höll på att frysa sönder, jag trodde inte att de skulle va så jävla kallt. Det var det inte heller egentligen, men det blåste as mycket, mina tår domnade (stava?) typ bort.
I Västbacken gick det inte ens att åka för det var som småsten av is i hela backen. Menmen det var roligt iallafall.

Sen jag kom hem  har jag hunnit spela lite fiol och fundera på frisyren, jag behöver akut hjälp!
Hur jag än funderar så kan jag inte komma på nånting och jag har verkligen bestämt mig för att klippa mig ordentligt denhär gången, det ska inte blisom det brukar, när frisören frågar: "Hur vill du ha det?" och jag svarar: "äh, ta bara lite i topparna", jag är så trött på min frisyr, jag har knappt nån frisyr, den är ful och känns inte alls som jag. Jag får ont i huvet av att tänka för mycket, jag vill komma på något nu! Snälla hjälp!!!

Bulle?

Jag blev så lycklig idag när mamma sa att jag skulle klippa mig på Fredag, nästavecka alltså, inte idag.
Men jag är som jag är så jag kunde inte låta bli att få lite panik också, för jag vet inte hur jag ska klippa mig! För någon dag sen var jag helt säker på kort, men det är jag inte nu längre, jag har också funderat på page. Men jag vet inte riktig, har nog inten aning.
Hur jag än försöker så lyckas jag inte få nån klar bild i huvet av hur jag egentligen vill ha det.
Dröm frisyren skulle nog vara som Maja i The Sounds, men jag vågar nig inte, dessutom tror jag inte att jag passar i det. Nej föressten, så vill jag inte ha det. JAG FÅR DAMP!! Jag kommer inte kunna sova föränn jag har bestämt mig. Menmen det är ju ett tag kvar dit, så chansen för att jag får sova inatt finns fortfarande. Men nu orkar jag inteskriva om mitt hår längre, för då kanske jag sliter av mig det. Jag kan berätta om en rolig sak som hände i skolan idag istället : ) xD

Vi hade förintelse-dag, det var inte det roliga uten de va i matan, och jag måste erkänna, att det var jag som gjorde det roliga, Iallafall så tyckte Lisa det.
Fär de va så här: Amandas pappa är från typ Kenya eller nått, och han bor där. Så jag frågade Amanda om han kunde svenska, och då sa hon att han kunde Bulle och jag lixom bah: Vaah? Bulle?, Va är de för språk? Men Amanda menade ju såklart att han kunde säga bulle på svenska. Jag är lite dum ibland.
Lisa dog av skratt, dom andra skrattade också. Men ingen kan skratta lika mycket som Lisa, hon är lite speciell x)

X___x

Jag är så jeeeflaa trött. Jag pallar inte det här längre. Jag vill bara klippa va mig håret, lägga mig och sova och ite vakna föränn det har vuxit ut igen. Eller nej föressten jag vill ha kort hår, tror jag, har så jävla svårt att bestämma mig. Men jag tror att jag vill ha kort hår. Fast inte killkort, Ante kort, kanske page.
Jag ska klippa mig om typ två veckor. Jag vågar inte! Men jag ska, jag ska, jag ska, kanske.
Jag får väl sova på skaken...nu jag är trött, jag vill sova nu .
Ante och jag shoppade igår. Vi hade tänkt shoppa på Second hand, men det fanns typ bara gamla 90-tals jackor/träningsoveraller och vi ville inte ha såna. Men det blev en fantomenring på leksaksaffären istället.
Leksaksaffären heter egentligen leklust, Men efter det bara finns en leksaksäffär i mini Sandviken så säger man bara leksaksäffären. Jävla håla man bor i. När jag blir stor ska jag bo i antingen New York eller Tokyo, fatta va roligt. Japaner har så snygga kläder. Kolla bara på http://www.japanesestreets.com/ o__O
det är skiitsnygga kläder där :D Så ska jag och Ante se ut nån gång, snart ( ;

På engelskan idag skulle ha "english afternoon tea" Jag, Lisa, Julia, Frida och Matilda bakade scones. Fast vi gräddade knappt våra, så dom blev alldeles degiga inuti. Dessutom smakade det bara mjöl av dom. Det var inte så gott. Fast det var helt okej om man hade jordgubbsmarmelad på.
Dom andra grupperna gjorde äppelpaj, vi skulle få smaka, men dom käka hela, fast jag ville nog ändå inte ha. Jag var så jävla mätt från lunchen, Köttfärssoppa. Man fick aslite, mattanterna är så inihelvette snåla.
Så jag käkade två dubbel-knäckebröd-mackor också. Det var därför jag blev så mätt.

På svenskan skulle jagskriva en krönika om skolmaten, men jag vet knappt vad en krönika är, så den vart inte så bra. Jag vet inte vad det blev egentligen. Men Marie ska faan inte klaga, hon sa själv att det var en svår genre(stava). Min redovisning om pyramiderna på SO'n blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Jag kom av mig lite när Ante sa att jag var snygg i håret, jag blev rädd och trodde att jag såg störd ut. Men det visade sig senare att det bara var en komplimang. Menmen jagska inte skylla på Ante, för det var absolut inte hennes fel. Jag hade inte pluggat supermycket på det lixom. Dessutom var det förra termin vi höll på men det där, så jag kom inte ihåg så mycket. Aja, hadebar alla män i skor (hah jag har humor)
HEJDÅ!

En röd dammsugare i valfri färg


Dagensoutfit: Jeans, rosatröja, svart t-shirt, lila hutröja med prickar.
Dagenscitat: "Grattis, du har vunnit en röd dammsugare i valfri färg" David har lite speciell humor.
Dagenslåt: Welcome to the black parade - My Chemical Romance
Dagensysselsättning: skola - spela - sova
Dagensköp: -
Dagensvillha: ny mobil
Dagenskärlek: Emmas frukost xD

Rosa - The Movie

Idag var jag, Ante, Sara, Julia, Frida och Maria på Bio. Vi såg Rosa - The Movie. Den va så jävla bra!!
Han som spelar Ville är skit snygg! Jag tyckte så synd om honom, jag var skitnära att grina. Frida och Mia gjorde det och när Rosa kramade Amir så skrek alla på bion bara: NEEEJ!! Stackars Ville. Jag ville att den aldrig skulle ta slut. Jag vill se den filmen igen! NU! Eller så får man göra som Ante sa, en Rosa - The Movie 2. Åh, jag tror jag är besatt. 


144288-15
Freddy Åsblom

O___o

På hottopic.com finns masor med skitfina kläder! om jag bara hade dehär...




144288-12144288-10
144288-14144288-13

Sluta modeblogga nu!

Är så trött på alla modebloggar! Kan ingen blogga om något annat? Jag ska väl egentligen inte säga någonting heller, jag skiriver också bara om mina kläder, nästan. Men vet inte om man kan kalla mina kläder för mode. Jag kan ingentig ok om mode ju! Men snälla, snälla blogga om någonting annat, jag vill läsa någontig annorlunda, NU!

randigt:D

Igår va jag i Valbo (igen, älka Valbo<33) Jag köpte ett par nya Jeans, skit snygga. Först var jag osäker om jag skulle köpa dom, men sen gjorde jag de och jag är jätte nöjd :) Jag köpte dom på JC, för 399:-
Dom har breda vita/ jeansblåa ränder, skitgulliga. Nu skulle jag vilja ha ett par vita converse att ha till, men jag får klara mig med mina gröna...

Pappa kom hem från USA idag, jag fick en jättefin svart tröja med ficka på magen, tack pappa : D
Det är så roligt där pappa är någonstans för jag får attlid saker:P hahah xD


svengelska^^

Jag, Ante, Julia och Sara var i Valbo igår och jag köpte världens gulligaste klänning på Gina Tricot.
Den är grå, puffig och har fickor, den är über söt^^
Jag hade från börja tänkt köpa något svart, men jag hittade inget. Nu är jag bara glad att jag köpte en grå
också köpte jag en röd hjärtbrosch, den kostade bara 15 kr :D

Idag i skolan hade vi NO prov - ekologi. Jag hade typ glömt det så jag övade innan skolan i dag (tacktacktack att vi hade sovmorgon), men det gick rätt skapligt ändå, tror jag. Man var ju i grupp och Emma och Ante kunde ju en del dom också.
Sen skulle jag till tandis, så du spänner tandställningen as mycket, HATA!
På elevensval hade jag engelska, men det är inte så knoddigt som det låter, för vi bakar ; ) choklad muffins. Fast Lisas, Fridas och mina blev lite brända. Men dom var ändå rätt så goda och eftersom vi inte är så bra på engelska så pratade vi svenska, eller kanske svengelska. Nästa gång ska va baka scones och dricka te(äckligt!), hoppas det går bättre då.


Måndag

Idag har jag vart i skolan.. vi slapp spanskan ( : José var sjuk som vanligt.
No'n var kul, vi la en blomma i en flaska, vattnade och tejpade igen, ordentligt. Sen om några månader eller så, ska vi kolla hur dom mår. Stackars hemtrevnad (blomman hette så) den kommer dö, våran blav visst lite överbevattnad.
Snart sak jag dra om spela fiol, kommer nog inte gå så bra, för detdär som jag skulle öva på över jullovet, har jag liksom glömt bort, men det ordnar sig nog ändå.

Dagensoutfit: Rutiga brallo, brun tröja
Dagenscitat: "Hejsan Johannes, skolkar du?" Annika (Antes syster) Som undrade varför Ante inte var inne på msn.
Dagenslåt:One - U2 och.. minns inte vad hon heter
Dagensysselsättning: skola - spela - sova
Dagensköp: fick en macka av sara
Dagensvillha: ny mobil
Dagenskärlek: José, jag blir så lycklig när 50-åriga gubbar med blöjarsle är sjuka!


SNÖ^^

Nu är det äntligen snö! Det är inte så mycket, men gräset sticker iallafall inte upp och det är det som räknas. Hoppas det ligger kvar ett tag nu då, annars grinar jag. Jag måste ha snö på min födelsedag!!!!

Antes hår blev skitgulligt när hon klippte sig. Fast jag har inte sett det så bra. Bara i morronfrilla i morse (vi skulle ta sellis till skolan, men hon var sjuk) också i cam nu. Jag vill också klippa mej! Är så trött på mitt hår. Det är alldeles för långt.

Vi hade första syslöjden för iår idag. Vi lära sy något med dragkedja (Ulla envisades med att kalla det blixtlås O.o) Så jag syr en blå väska med båtar på ;P Den kommer bli skitgullig ^__^
Båtarna är typ rosa och vita, det är det snyggaste tyget jag har sett ;D

men näej, nu kommer jag inte på mer att skriva, pusshejs<3

Toorsdaag ^^

Idag ska Ante klippa sig, kort. Jag är så jävla nyfiken på att få se hur det blir! Jag tror det kommer bli assnyggt. Jag tror hon skulle klippa page, det vill jag också ha!

Skolam idag var helt ok, Sara satt och spela CP som vanligt på SO'n. Hon ser så jävla störd ut när hon gör det, hon liksom kollar kors och gapar lite lagom och sträcker ut tungan xD
Ante och jag höll på att dö av garv.

Pallar inte skriva mer nu, för jag kommer inte på nått...

pusshejs<33

Lista^^

(x) snott den här listan från någon
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) blivit arresterad
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) kysst en padda
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
( ) skolkat
( ) byggt en kärra
( ) legat med en medarbetare
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) dansat i regn
(x) sett någon död
( ) varit i Chile
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) ätit sushi
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
( ) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) klottrat på något någonstans där man inte får
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) tittat på en solnedgång tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) kört mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) druckit för mycket julmust under 1 månad
(x) varit kritisk till mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) känt mig som en utstött
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
( ) varit vilse
( ) somnat på bussen och blivit väckt av en främling
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) kännt som att jag hållit på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungt karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) limmat fast min hand i något
( ) förstört en fest
(x) lekt polis och rånare
( ) åkt polisbil
(x) åkt brandbil
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) varit på stripshow
(x) hoppat från en bro
(x) ätit hund-/kattmat
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst/pussat en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) fastnat med tungan i metall
(x) varit på cirkus
( ) haft sex på offentlig plats
( ) spelat kyckling
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
( ) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något liknande
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) blivit rädd för min egen skugga
( ) slagit någon på käften
(x) bitit någon
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
( ) solat solarie
(x) sett Titanic
(x) varit utomlands
( ) varvat ett spel utan att ha fuskat
( ) blåst upp 1000 ballonger
( ) fått MVG i ett ämne jag inte fattat någonting av
( ) ägt en golfrunda
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) haft en träkoja
( ) rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) ätit grishjärta
( ) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Skolan börjar - igen

Då har skolan börjat igen då. Allt kändes som vanligt på en gång, det körde igång med matte på morgonen. Då ångrade jag att jag dagen innan tyckt att det skulle bli kul att börja skolan igen.
Men sen var det rast och då kändes det helt OK igen.  Jag, Hanna, Ante och Emma spelade tölp.
Jag hade aldrig spelat det förut, så jag sög totalt i början. Men sen när jag fick vara kung så gick det asbra :D För första omgången var jag tölp, och det gick jävligt dåligt.

Nu har jag typ nyss kommit hem, har trökigt som vanligt. Men idag har jag iallafall inte varit ensam hela dagen. Tror att jag ska försöka hitta på nått, inte för att jag vet vad då men.
Nån som vill bli min kompis? (A)

Min mp3 har typ damp, det går inte att lägga in nya låtar på den, är så jävlatrött på de gamla.
I'm gonna die, come and save me.

Men hare bra, pusshejs <3

Jag ruttnar bort

Ännu en dag har gått utan att jag har gjort någonting.  Det var ju dethär jag skulle sluta med, sitta vid datorn hela dagarna och ruttna bort. Jag skulle ju ut och göra saker! Kom just på att jag lovade pappa att jag skulle gå ut idag. Måste nog göra det snart, innan mamma kommer hem och klagar.
Nu kom hon också, hon klagar. ÅÅhh, jag orkar inte!
Imorrn börjar skolan igen och jag måste ärligt säga att jag tycker det ska bli kul. Inte för att jag älskar att plugga och är värsta geniet eller nått. Men då träffar jag iallafall lite folk. På en dag komer jag träffa mer folk än jag har träffat på hela lovet, kanske inte. Men iallafall.
Nu tror jag jag ska gå ut, kanske. Hoppas det inte regnar...
Jag vill ha snö! Det är ju för faan Januari!

2006

ok, jag kanske gjorde dethär lite för sent, men bättre sent än aldrig.




Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
Inget, tror jag

Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2007?
Antagligen inte, mitt stackars 1000 - bitars pussel är omöjligt
Fick någon i din närhet barn?
Min kusin

Dog någon i din närhet?
Njao, nära och nära
Vilka länder besökte du?
Finland xD
Vad skulle du vilja ha 2006 som du saknade 2007?
Jao, det mesta

Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
31 December, mitt minne är inge vidare bra.
Vad var din största åstadkommelse?
Jaa, vad har jag åstadkommit 2006?
Vad var ditt största misslyckande?
Jag misslyckas aldrig, kanske för att jag aldrig ens försöker.
Vems beteende förtjänade att firas?
Alla var så snälla mot mig, allas ska firas.
Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg?
Gud vilka svåra frågor.
Var tog det mesta av dina pengar vägen?
Kläder? Det är typ det enda jag köper.
Vad gjorde dig jätte, jätte, jätte exalterad?
ehm, vetinte
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2006?
Basshunter - Boten Anna. Får mig att tänka på Vansbro, den helgen var typ perfekt.
Bästa skivor 2006?
My Chemical Romance - The Black Parade

Vad önskar du att du hade gjort mer av?
Umgåts med mina kompisar, livet vid datorn gör mig deprimerad.
Vad önskar du att du hade gjort mindre av?
Suttit vid datorn.
Hur firade du jul?
Hemma
Blev du kär under 2006?
Kär?, inte direkt
Hur många one-night-stands hade du?
Hmm, nu ska vi se... Inga.
Favorit TV-program?
Ugly Betty
Vilken var den bästa boken du läste?
Ondskan
Bästa filmen?
Jag minns inga filmer! Men jag såg "Djävulen bär prada" igår, så jag får väl säga den då.
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var med Karin, också kollade jag på Hockey, damernas OS-final var då.
Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
öhm.. ?

Hur skulle du beskriva din stil 2006?
Mönster...?
Hur höll du dig ifrån att bli galen?
Sova funkar ganska bra.
Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest?
Jag klarar inte dethär.
Vilken politisk fråga gjorde dig upprörd?
Betyg i ordning och uppförande, sånt funkar inte.
Vem saknar du?
Vem? jadu, många

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Nya? Samma gamla vanliga bara.
Berätta om den värdefull läxa du lärde dig 2006.
Vem minns sånt?
Citera en sångtext som passar ditt 2006.
Herregud, menar du att jag ska sitta och fundera en stund och sen komma på något smart?
Lärde du dig något nytt under 2006?
Ja, men jag vet inte vad...
Vad vill du lära dig under 2007?
Jag vill lära mig att prata och att ta plats.

Årets händelse?
Fotbolls -VM ?
Årets skvaller?
skvaller... jaja, vetinte


Johanna är feg!

Överallt finns saker som påminner mig om att jag är feg. Om att jag måste våga ta chansen för att komma någonstans i livet. Men är sitter jag ändå på mitt feta arsle och känner min ensam.
Jag hatar att vara feg och blyg!

Näsflöjten

Jag har köpt en näsflöjt : D Längtar som faan tills jag får den nu, det ser så roligt ut! ; )
Jag ska bli bäst i Sverige på näsflöjt, sådeså :) man kan köpa en näsflöjt på www.snor.nu, och det kostar endast 10 kr.
Tjejkvällen igår var riktigt rolig, vi kollade på HipHipHora! och lyssnade på gammal musik och mindes sexårs. Bubbles och smurfhits är det som gäller här! xD Jag diggadde Mias hår på bröstet xD
Senare ska jag på Bio med Sara, Ante och Julia. Jag vet inte vilken film vi ska se.

Fredag

Dagens outfit: Mjukisbrallor, SIF- tröja.
Dagens citat:  "Varfördådå?" Ronjarövardotter är min fawofilm <33
Dagens låt: Teenagers - My Chemical Romance
Dagens sysselsättning: Datorn, tjejkväll hos Sara
Dagens köp: nada
Dagens villha: Vingar!!
Dagens kärlek: Ronja Rövardotter


My Chemical Romance - Cancer

Turn away,
If you could get me a drink
Of water cause my lips are chapped and faded
Call my aunt Marie,
help her gather all my things
and bury me
in all my favourite colors,
my sisters and my brothers, still
I will not kiss you,
cause the hardest part of this,
is leaving you.

Now turn away,
cause I'm awful just to see,
cause all my hair's abandoned all my body
Oh, my agony
know that I will never marry,
baby, I'm just soggy from the chemo
but counting down the days to go.

It just ain't living
And i just hope you know
that if you say,
goodbye today,
I'd ask you to be true,
Cause the hardest part of this,
is leaving you...

Cause the hardest part of this,
is leaving you...


Lite damp bilder från nyårsafton

144288-8144288-7144288-6144288-5

Brynäs

Brynäs <3             Brynäs

ti si moja prva ljubav

Sådärja, nu har jag en ny låt på hjärnan som känns som om dem kommer sitta fast där föralltid.
Jag va med Mia och Ante idag och vi kom på den brillianta iden att lyssna på Lilla Melodifestivalen, 2003 närmare bestämt. Han som vann, vissa fina människor kanske kommer ihåg. Dino Jelusic - Ti si moja prva ljubav. Sjukt bra låt! Som inte vill lämmna mitt huvud. Om ni inte har hört den så måste ni bara göra det, den finns på YouTube.
Annars har jag inte gjort nånting idag. Mest suttit vid datorn och haft tråkigt, spelat penguin club xD
Men nu pallar jag inte skriva mer..

RSS 2.0