Jag är på G när det gäller bloggandet idag alltså


Heartbeat


Här kommer ett härmis inlägg:

Om jag skulle göra en film så skulle den vara ungefär såhär:

Huvudpersonen skulle se ut ungefär såhär:


Hon skulle bo här:


Hennes drömkille skulle se ut ungefär så här:

fast kanske inte fullt så buskiga ögonbryn...

Filmen skulle handla om Trocadero som hon hade importerat ändå från Sverige, om alla filmer hon såg med sina vänner, om alla konstiga saker de hittade på tilsammans och om alla kindpussar hon fick av sin drömkille.

Känslan genom filmen skulle vara ungefär såhär:





Filmen skulle givetvis sluta med att hon förlorade killen, eftersom hon hatade sockersöta slut mer än nåt annat. (Ungefär lika mycket som hon hatade sista kapitlet i sista Harry Potter-boken)


Iden har jag såklart snott härifrån och bilderna har jag snott lite här och där.

I don't care and I don't care and I don't care.

Höstlov sitter så jävla skönt just nu. Det känns som om jag har slitit ihjäl mig senaste veckorna. Men belöningen kommer i slutet på året, är det tänkt.

Idag ska jag på bio med Antonia och Annika. Låt den rätte komma in, har sett fram emot det ganska länge nu, men det känns som om Antonia har längtat mest, haha.

Engelska skolan var på skolan igår och informerande om deras gymnasium. Känns lite jobbigt att Gävle Kommun inte vill att de ska öppna, eftersom jag tror jag vill gå där annars. Menmen, jag får väl inte ha för höga förhoppningar om det.

Adjö.

blablabla

Jag befinner mig i den stora staden Falun. Den här veckan är det prao på Musikkonservatoriet som gäller. Det är inte direkt det roligaste jag nånsin gjort, men förhoppningsvis blir det bättre imorrn. Förhoppningsvis hittar jag hem också. Idag lyckdes jag gå vilse.

RSS 2.0