Jag är den som lyser i ögonen.

Åhléns ska lägga ner. Om ni inte redan visste det. Det är rea på precis allt. Jag köpte Nic and the familys Hej Hej Skiva mest för att den var billig. Typ 40 spänn. Den är inte så bra, men det är nog Sveriges mest underskattade skiva, lätt. "Jag är kärleken" är storhet när den är som bäst, typ.

image170

För en lång lång tid.


I'll kiss you where the sun don't shine.

Att se Timo var underbart. Antonia beskrev det bra, rosa glitter i själen. Jag fick två autografer, två kramar och ett hus.

image163
Timo räcker fram händerna mot min kära Antonia. Ganska snart efter det här skrev han upp Sara och Amanda på gästlistan. Jag skulle också ha velat stå på den. Just då ångrade jag att jag hade biljett...

image164
TIMO!! Så nära stog jag, helt sjukt. Louise headbanga som vanligt, HAHAH.
image165
Den bilden blev inte så bra.. men ändå.

image166
Tröjan med autografen
image167
Jag bad honom rita något vid Gävle, han ritade ett hus...
image168
Jag fångade trummpinnen! Fast den är Antonias också.
image169
Autografen som jag fick innan konserten.



Idag är det grejer på G. På söndag blir det Åre.

I wash my mouth with soap before I go

image162

Att sova hos Sara är inte det bästa man kan göra om man vill hålla sig pigg. Jag sov inte många timmar inatt. Idag måste jag lägga mig typ..nu? Om jag ska orka med imorgon. DÅ ÄR DET TIMO!!!!! FYFAN VAD JAG LÄNGTAR. Det kommer bli typ bäst, det måste det bli.

Genast känns allt mycket bättre när jag har skrivit en sida till i kärleksboken till so'n. Jag känner att det här mer och mer börjar likna ett riktigt lov. Ett lov när man är ledig!!

Korv med bröd.

image161


På bilden ovan tyckte jag att korv med bröd var en helt normal sak att trycka i mig på en midsommarafton. Jag hade ännu inte upptäckt det äckliga med korvbröd. För visst är det ganska äckligt. Torrt som satan. 
  När jag var ungefär sex år var jag på Gröna Lund. När jag och min pappa skulle köpa korv så skulle jag absolut ha bara korven och inget bröd. För den stackars korvgubben blev detta ett stort problem. Bara brödet hade han varit med om, men inte bara korven. Vad tar man egentligen betalt för bara korven? Det slutade med att jag fick en korv i ett såntdär prassligt papper för typ en femma. Jag kommer ihåg att den var god.

Football.

image160
image158

Fotbollsspelare är vi allihopa, allihopa, allihopa.
Fotbollsspelare är vi allihopa, allihopa, allihopa.
Jag med,
och du med.
Jag med,
och du med.


Eller inte, men ändå.

Never give up on the good times.

Min farmor ramlade i trappen på självaste påskafton. Hon bröt lårbenet. Aj. Hon har opererat typ.. höften? Aj. Men hon är sjukt söt ändå och ger mig ett påskägg med gelehallon och chokladpengar, PUSS.
   Louise har köpt snyggtröja, jag är inte ett dugg avis. Nejdå, inte alls...
   Nu ska jag käka mat på oden. coolt.

Spice up your life

Idag har jag varit så jävla bra (om man bortser från allt godis), för min dag började med att jag blev väckt vid sju. Det är helst sjukt att man blir det när man är ledig, men det blev jag och jag gick upp då, för jag suger på att somna om. Sen var jag riktigt kulturell för jag var på konstutställning, det var både konstigt och fint. Sen har jag ägnat de senaste 90 minutrarna till plugg fast hela Sverige borde veta att detta är en ledig dag.
   Just nu har jag inget annat för mig än att lyssna på Spice Girls... hm. Äh.

Hejdå.


Doctor Jones.

Jag har köpt snygging väska. 200 spänn. Min mamma är bäst på att pruta. Nu behöver inte mina föräldrar tjata mer på att jag ska gå natur, för nu är jag redan doktor. Lite Dynamit Harry är jag också. Fast bara lite.

image157

Plecostomus.

Vi har haft ännu ett dödsfall i familjen. Vår älskade algätare Algot är död. Jag börjar fundera på ifall min familj är rätt personer för att at hand om fiskar... Men de andra verkar må bra så det kanska bara var en slump.

R.I.P
Algot
2008-2008

Det snurrar i min skalle.



Platy.

En fisk har hoppat ur vårat akvarium. Den låg helt torr på vardagsrumsgolvet. Det är lite sorgligt att man ska behöva dö så. Hon (jag tror det var det) var kanske bara lite äventyrlig av sig. Det är ju någonting bra. Så ska man inte behöva dö. Men jag fortsätter leva med tanken i hjärtat att hon dog lycklig. Vi måste tänka positivt i dessa svåra tider.

R.I.P
Ingalill
2008-2008

Expectations.

Just nu känner inte jag mig så jävla pepp. Till stor del beror det på bajs-Stina. Förlåt Stina jag tycker om dig egentligen. Men tänk om man har ett liv då? Jag kanske tycker det är viktigare att gå på dansen och att träna till spanskaprovet än att gå ut och springa i Trebo och sen reflektera över mina stretchingmetoder. Liksom herregud. Få reda på det idag och sen skriva massor om min puls och sånt och sen lämna in det imorrn?!? 
   Imorgon har jag "glömt" att ta med mig det jag skrivit. Sen hittar jag på en puls som känns normal också lämnar jag in på fredag? Det känns inte riktigt som mig grej eftersom det antagligen räknas som fusk. Men om jag inte hinner annat då? Jag hinner nog med det imorgon om jag verkligen vill... Fan.

Fisher Price.

image156

Happy Birthday.

Idag fyller min mamma år. Ni kanske tror att jag är en såndär fin dotter som köper en supermegafin present till henne. Men nej jag är ingen såndär fin dotter.
    Förra veckan tänkte jag att: shiit, nästa vecka fyller mamma år. Sen har jag liksom inte haft tid att fixa nånting (dålig ursäkt). Sen tänkte jag att jag skule köpa en blomma till henne efter skolan. Men jag hade liksom inga pengar. Inte med mig iallafall. hm. Nu är det bäst att jag sköter mig och är glad hela dagen. Från och med nu ska jag inte sluta le och se söt ut. Ett, två, tre.

Tillbaka till samtiden.

Kära vänner.

IDAG ÄR DET KENT!!!!!!!!!!

Helt sjukt alltså. Det känns så skit jävla otroligt.

Jag känner mig skitglad. För jag vaknade imorse och kände att, yes, nu är det fredag. Sen blev jag glad för jag kom på att jag hade sovmorgon. Men inte förann jag hade vart vaken i nån minut eller så tänkte jag: IDAGSKAJAGFÅSEKENT!!!!

Sara fyller år den 19 juni och idag den 7 mars får hon sin födelsedags present. Hon ska få gå på kent med oss. GRATTISIFÖRSKOTTÄLSKLING!!!

Nu ska jag äta potatisgratäng.

Follow the rules.

Jag hade tänkt skriva nånting smart. MEN FYFAN PÅ DIG AXEL SOM TÄNKER TA MIN CYKEL I FLERA VECKOR! För man kan faktiskt kalla den för sin när man har cyklat på den varje dag sen i somras!

För övrigt så kanske jag ska till Norrköping i sommar. Jag har varit där en gång förut. Jag kommer ihåg att vandrarhemmet vi bodde på hade en övervåning som inte fanns och att bussarna var konstiga. Jag minns inte extakt vad jag tyckte var konstigt, bara att de inte var lika som hemma. Vi var på Kolmården den gången också. Det regnade.

If you're feeling sinister

Jag underdrev en hel del i förra inlägget. Jag gör offtast det bara så ni vet. Jag känner mig jävligt ensam just nu och tillvaron är trist så inihelvete.

Så, nu har jag sagt det också.

Dessutom är jag avundsjuk på alla mina vänner som kan fota och allt möjligt. Jag låtsas att jag är bra gemon att fota jätte suddiga jätte svartvita bilder.

Och ja, jag skrev det här bara för uppmärksamheten.

Brainstorm

Det här lovet har alla umgåtts och haft kul. Jag har sett fler filmer än jag kan räkna till. Ensam. Sovit har jag gjort en hel del också. För jag har nämligen haft hundramiljoner graders feber. Mina Gävle-planer blev det såklart inget av. Jag som måste ha en ny tröja. Inte för att jag behöver en. Men jag vill ha en. Nu får jag vänta tills nästa helg, för jag har som vanligt fullt upp hela veckan. Det har jag ingen lust med. I Januari trodde jag att det här skulle bli det bästa året på länge. Det tror jag inte nu längre. Tillvaron känns lite allmänt trist sådär. Ingen som har lust att hitta på något sjukt kul? Jag tror inte att jag kan ha sjukt kul, tyvärr. Inte idag och inte imorrn. I morgon börjar skolan igen och som vanligt tycker jag det ska bli skönt. Lov är inte riktigt min grej. Man blir lätt ensam då.
Föressten så har jag börjat misstänka att jag har någon form av en psykisk sjukdom. Jag har läst om lite olika, med jag verkade inte ha någon av dom. Någon som har ett tips om vad jag kan tänkas ha? Eller är jag möjligen fullt frisk?
image155

Skepp O'hoy

And I'm welcome no more

Min mamma har ganska bra musiksmak ändå. Den här låten är skitbra. Det måste alla tycka.


There Is A Light That Never Goes Out - The Smiths

RSS 2.0