If i don't live today then i might be here tomorrow

Jag har råkat ut för Mando Diao feber. Det går inte att sluta lyssna. Dom är helt underbara. Helt sjukt alltså. Hade jag varit Antonia nu, hade jag sagt att jag ville slicka på dom. Hade jag varit Sara så skulle jag ha viljat runka av dom. Men jag tror inte att jag vill göra nått av det.

 

Idag fyller min blogg ett år, grattis.




Mona måste lära sig att hålla vad hon lovar, damp på henne.

satan och helvete

Men Sara, klart jag vet att min blogg fyller år imorrn ;) Fast jag trodde att det var idag, men skit samma. Jag är bäst på födelsedagar iallalfall, sådetså.
Den här veckan kommer bli så jobbig så det finns inte. Jag önskar att man kunde hoppa över det bara. JAG HAR TVÅ PROV PÅ ONSDAG OCH JAG HAR INGEN TID ATT TRÄNA. Damp, jag vill sova. nu.
Det här blev typ sämsta inlägget i blogg historien. Kom ihåg att säga grattis imorrn, allihopa.

Dagens låt: Satan vad ont det gör - Lasse Lindh


Don't let the devil ruin it all

Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt. Det här är första gången på nästan två veckor som jag sitter vid datorn, om man inte räknar med typ en sekund i onsdags. Idag är det fredag, fast det et nog alla redan. Det känns lite tragiskt att jag tänker ägna helgen åt att plugga biologi. Kanske ännu mer tragiskt att jag antagligen kommer glömma bort det. Fan.
Vart är alla lyckliga människor? Finns det såna på jorden? Det verkar inte så.
Nästa vecka börjar stråk kvartetten. Varför går jag med på allt? Jag vill inte. Det känns som om jag kommer spela fiol dygnet runt fram till jul. Massa extra rep inför konserten. Jag vill sova. Har inte fått sova sen praon. Hata posten. Eller inte.

God Jul
Glad påsk
Happy Halloween

why, oh why

Varför lär jag aldrig av mina misstag?
Idag kokade jag för mycket makaroner igen, fast jag råkade hälla ut typ hälften på golvet, så de gjorde inte så mycket den här gången, men ändå.
Jag måste lära mig prata, av 10000 anledingar, som jag inte orkar skriva här.


Jag är bonde

Halloween var underbar. Nån som har sett min Bonde Söker Kossa lapp? Jag tappade den när vi genade över en gård och hoppade genom en häck ( x___x ). Jag var bonde igår, jag var het. Jag var lycklig. Jag var rolig, faktiskt. För första gången i mitt liv. Jag är lycklig idag också. Min lapp är också lycklig, det gör mig ännu lyckligare :)


Dagens låt: Delivery - Babyshambles

RSS 2.0