This ain't a scene.

Jag har köttsår på knät, så jag kan inte sitta på knä. FAN OM JAG INTE KAN VARA MED PÅ DANSUPPVINSNINGEN!! Vi sitter liksom på knä då, och det blir lite cp om alla gör det och inte jag x) Om jag sitter på knä nu (jag har testat) så spricker mitt sår! Det gör ont så inihelvete. Nu måste jag göra hälsodagbok som skulle ha varit inlämmnad för typ 2 veckor sen.

Over and out.

höhöhö.

Adjöss med bajstandställning efter två år i min mun! Hejhej ny bajs tandställning. Jag är säker på att vi kommer få två *hrm* fina år tillsammans!

Jag försökte hitta en bild på min kära tandställning, men tyvär har man som tandställningsbarn fär vana att knipa ihop munnen så fort en kamera är i närheten, men den såg ut ungefär så här:

image173

blått är mitt hårband, blå är min kjol.

Idag segade jag framför TVn typ hela dan. Sen åt jag pizza. Jag hade inget för mig så jag satte mig vid datorn. Det var tråkigt, så jag frågade Antonia om hon ville gå på nyttig promenad med mig. Hon pluggade, så jag gick till Statoil själv istället. Jag mötte massor av människor på vägen dit, ingen av dem hade jacka på sig. Det hade jag. Nu är det vår.
image106

Do the dance.



Nu ska jag dansa för mig själv. Ingen vill dansa med mig idag.

Kuriosa.

Imorgon är det loppis i Kungsgården. Kom och köp finfina saker av min finfina klass. Vi säljer underbara saker till underbara priser. Allt ifrån böcker och glas till fotbollsskor och golf-puttar-saker, jag har ingen aning om vad det egentigen heter. Men ni vet en såndär som alla lyxiga kontor har på film? Golf och lyx hör ihop av någon anledning. Vill ni inte köpa något så kan ni alltid komma dit mellan 9 och 11 och bjuda mig och Antonia på godis :D Fast det öppnar inte föränn 10.

  Idag har det varit nästan onödigt bra väder. Jag har suttit inne och målat. Lisa ville hoppa ut genom fönstret. Nån som kan ge henne psykhjälp? Eller nånting mot depression kanske?


Honey, you just haven't thought of it yet.

image172

Jag är bäst på att åka till Valbo utan att handla. höhöhöhö. Idag har jag köpt: Randig tröja på H&M, turkos body på Gina Tricot och chock rosa läppstift på Kicks. Jag blir snygg i det ;)

LA, baby!

Fatta vilken pressure allt det här MVG-i-SO-grejen har satt på mig. Så mycket att jag pratar som Victoria Silvstedt. Helt plötsligt måste jag göra kärleksboken så sjukt jävla bra. Annars sänker Mona mig. Bokstavligen alltså. Sprutande noseblood och allting. Såg ni? Jag gjorde det igen. Amanda hade skrivit en hel sida om preventivmedel. jag har skrivit tre rader och jag är typ klar?

Helvete.

Johanna goes Turistbyrå.

Jag tror att jag älskar Sandviken. Jag älskar hur alla gubbar sitter med sina rullatorer på Selmas och snackar skit varje förmiddag, dag ut och dag in. Jag älskar hur dom går på Bandy och fotboll på kvällarna och gnäller på domaren. Jag älskar hur alla fjortisar super i stadsparken. Jag älskar småbarnen som bajsar på badhuset. Jag älskar hur alla vuxna stressar mellan jobbet på Sandvik och Ica Maxi. Jag älskar att åka skidor i Kungsberg, fast det knappt är någon snö och det nästan regnar. Jag älskar Storsjön fast vattnet är alldeles brun/grönt och det finns gäddor där. Jag älskar hur alla Gävlebor känner sig överlägsna oss. Jag tror att jag har kommit på skillnaden mellan Gävlebor och Sandvikare. I Sandviken är vi stolta, i Gävle är dom malliga.

Hopp i Kungsberget, Sandviken

... du vill bränna ner Stockholm..

Dagens låt: Försent för edelweiss - Håkan Hellström

Johanna är cool.

Min PRAO-plats är typ bäst så alla vet det. Jag älskar Apoteket. Idag satt jag i kassan och var jag inte bäst på det då? Jo, självklart.  Det blev strömavbrott på Lindex idag också, det var ju intressant. Nu ska jag skriva kärleksbok. Det är tråkigt. Men måste man så ,måste man eller hur är det man säger? Imorgon är det sista dagen på PRAOn. På måndag vill jag ha lov. Tack så mycket.

Så här gör man när man sitter i kassan: 

Jag: HEEEEJ!! :D
Kund: hej...
pip..piip 
Jag (till kund): eh.. det blev fel ..vänta.. Jag (skriker rakt ut): HJÄÄÄÄÄÄLP! Det pep två gånger på samma.. *får hjälp att fixa*
Jag: *skrattar tillgjort* 139.50 :D tack.. kvitto?
Kund: släng det..
Jag: OKEEEEEEEEEJ, TACK OCH HEJ :D:D:D *slänger kvitto* HEEEEEEEEEEEJ! :D pip, pip, pip osv. osv
 

hejhejhejallagladaochledsna.

image171
Kentbild och jag vet inte varför, vi har röda ögon oh jag orkar inte fixa det.

Jag fick massor av kramar när jag kom tillbaka till skolan igår. Det var mys. Tänk vad mycket man kan missa på fyra dagar förresten. Det är nästan lite läskigt. Hur mycket man kan missa alltså.
  Igår köpte jag platåskor. Dom är fina. Tyvär kan jag inte ha dem idag. Det är konfakalas på Alborgen. Då ska man ha skor som man kan springa runt och leka i. Det är skoj. Jag ska möta Hanna klockan ett vid gula fula, sen kommer jag inte hem föränn på kvällen. Skojskoj.

Dagens låt: Gårdakvarnar och skit - Håkan Hellström

Himmel Blå Himmel Blå.

NUÄRJAGHEMMA! Nån som saknat mig? nehe? Äh. Jag har iallafall haft 10000000 gånger bättre väder än hela världen tillsammans! Sådetså. HAHA.

RSS 2.0